Schilder in Bennekom gezocht?

Bennekom is een woonkern en voormalige gemeente van Ede. Het dorp is gelegen tussen Ede en Wageningen en telt ruim 14.800 inwoners. Bent u één van deze inwoners en wilt u graag uw woning laten restylen voor een vakman? Zijn uw wanden, plafonds of beglazing wel toe aan een opfrisbeurt? U kunt uw woning of pand laten restylen door Strak Schilderwerken, uw schilderspecialist in regio Bennekom.

Schildersbedrijf in Bennekom

Strak Schilderwerken levert verschillende diensten voor de afwerking van uw woning of pand. Zo bieden wij diverse schilderdiensten en kunnen wij uw woning van binnen en buiten schilderen. Daarbij kunnen wij u middels fotomanipulatie laten zien hoe de kleuren eruit komen te zien in uw woning. Naast schilderwerken zijn wij gespecialiseerd in wandafwerking en het plaatsen van beglazing. Op het gebied van wandafwerking bieden wij de volgende diensten: sausen, stuken, spachtelputz en behangen. Door onze vakkundige afwerking zorgen wij altijd voor een strak en stijlvol eindresultaat. Wij kunnen ook zowel binnen- als buitenbeglazing leveren en plaatsen, zodat uw beglazing weer optimaal is.

Schilder gezocht? Strak Schilderwerken!

Schilders gezocht in Bennekom? Wilt u uw muren voorzien van spachtelputz of behang? Huur dan de specialisten van Strak Schilderwerken in en laat uw woning restylen. Onze service is verzekerd van snelle levering, een klantvriendelijke aanpak en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast zijn wij breed inzetbaar en leveren wij een mooi eindresultaat op. Meer weten over onze mogelijkheden voor uw woning of pand? Neem dan contact met ons op en laat u adviseren over onze diensten!

Wat vinden klanten in Bennekom?

Zeer tevreden ben ik met het binnen- en buitenshuis aan mijn woning in Bennekom uitgevoerde schilder- en herstelwerk door Strak Schilderwerken Ede. De beide eigenaren (Willem Willemsen en Johan van der Horn) zijn vriendelijke personen, zijn flexibel in de uitvoering van het werk, maar doen dat zeer zorgvuldig en met veel gevoel voor verantwoordelijkheid. Ze hebben een prettige en open maar ook bescheiden manier van communiceren. Ik kan Strak Schilderwerken zonder meer aanbevelen.

W. Albers, Bennekom

Vul uw eigen inhoud in.