Schilder in Ede gezocht?

Ede is een gemeente die volop in beweging is en sterk ontwikkelt op het gebied van groene woon- en werkgelegenheden. De gemeente beslaat zo’n 32.000 hectare grond en staat daarmee op plaats acht van de grootste gemeenten in Nederland. Bent u in de gemeente Ede op zoek naar een schilder of stucadoor en wilt u uw woning restylen? Strak Schilderwerken is gespecialiseerd in diverse schilderklussen, wandafwerking en het leveren en plaatsen van beglazing. Een snelle service, klantvriendelijke aanpak en vakkundige afwerking maken van Strak Schilderwerken uw schilder in Ede.

Schildersbedrijf in Ede

Strak Schilderwerken is een schildersbedrijf in Ede met het oog op mooi schilderwerk, wandafwerking en beglazing. Onze vakmensen kunnen u adviseren op het gebied van schilderwerken in en buiten de woning en bieden u tevens advies wat betreft kleurgebruik. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor de afwerking van uw wanden en plafonds. Zo kunnen wij uw muren behangen met glasvezel, bieden wij stucwerk, en kunnen wij de wanden afwerken met spachtelputz. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het repareren van houtrot en nevelarm spuiten. Wilt u nieuwe beglazing binnen of buiten uw woning? Ook daarmee zijn wij u van dienst.

Neem contact met ons op

Een winterschilder gezocht in omgeving Ede? Wilt u uw woning netjes en vakkundig laten afwerken en zorgen voor minimaal onderhoud en een decoratief plaatje? Laat uw woning of pand restylen door Strak Schilderwerken en krijg hiermee een prachtige afwerking op maat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel dan direct voor advies of maak een afspraak!


Wat vinden klanten in Ede?

"Ik kan de firma Strak Schilderwerken aanbevelen. Vriendelijk, flexibel en leveren kwaliteit. Zowel voor de kleine, als de grote projecten wordt er service op hoog niveau geleverd."

Ronald Dijns, hoofd Technische Dienst Deli XL

Bekijk de foto's van het project >

Vul uw eigen inhoud in.