Schilder in Lunteren nodig?

Een nieuwe lik verf op de muur in de woonkamer, vervanging van oude kozijnen en stucwerkreparatie. Dit zijn allemaal voorbeelden van klusjes die u misschien graag in en rondom het huis zou willen doen, maar waar u niet aan toe komt. Zulke klussen zijn vaak tijdrovend en hebben concentratie en aandacht nodig. In dat geval schakelt u Strak Schilderwerken in. Wij zijn hét schildersbedrijf in de omgeving van Lunteren dat u bij klussen binnen- en buitenshuis tot dienst kan zijn. 

Onze werkzaamheden

Wanneer u uw interieur een beetje zat bent, kan een nieuwe kleur verf op de muur of ander behang al een hoop verschil maken. Of misschien wilt u wel die ene sombere bakstenen muur stuken, voor een mooie en strakke afwerking met witte pleister. Ook de buitenkant van uw huis is wel eens aan een verandering toe. De gevel opnieuw schilderen of kozijnen vervangen geeft uw huis een compleet andere uitstraling. Zeker in een pittoresk dorp als Lunteren kunt u de buitenmuren van uw woning mooi aanpassen op de omgeving. Strak Schilderwerken is dé partner voor de restyling van uw pand of woning in de omgeving van Lunteren. Naast verschillende schilder- en behangwerkzaamheden kunnen wij ook vervang- en herstelreparaties uitvoeren aan houten kozijnen en gevel.

Advies van begin tot eind

Strak Schilderwerken helpt u graag bij al het schilderwerk in en om uw woning in Lunteren en omgeving. Wij geven u advies van begin tot eind tijdens de klus. Voorafgaand bespreken wij met u de opdracht en geven wij kleuradvies voor het schilderwerk van uw pand. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten van het eindresultaat. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op of via het contactformulier op de website.

Wat zeggen klanten in Lunteren over Strak?

Ware vakmensen die goed meedenken met de klant, staan voor kwaliteit en hun vak zeer goed verstaan.

Hans Schrotenboer, directeur Parkhotel Hugo de Vries

Vul uw eigen inhoud in.