Schilder in Otterlo gezocht

Na een aantal jaar zijn vaak de gevel en kozijnen van uw woning aan vervanging toe. Ook een nieuw likje verf op de buitenmuren kan soms geen kwaad. Mocht uw woning toe zijn aan wat vernieuwing, dan is Strak Schilderwerken is in Otterlo uw partner op het gebied van schilderwerkzaamheden, wandafwerking, beglazing en houtrot reparatie.

Verschillende mogelijkheden

Strak Schilderwerken biedt u verschillende mogelijkheden als het gaat om schilderwerk en reparatie- en herstelwerkzaamheden. U kunt ons inschakelen voor schilderwerk voor binnen- en buitenshuis. Wij zijn u graag van dienst bij het schilderen van het plafond, muren, kozijnen en deuren. Ook stucwerk, wandafwerking en het behangen van muren behoren tot onze werkzaamheden. Aan de buitenkant van uw huis kunnen wij kozijnen met houtrot vervangen, enkel glas vervangen door dubbel glas en de gevel voorzien van een nieuwe laag verf. Op die manier kunt u bij één partner terecht voor al uw klussen in de omgeving van Otterlo.

Mocht u advies willen inwinnen over de kleur van het schilderwerk of het behang, dan helpen wij u daar graag bij. Door middel van een fotomanipulatie van het uiteindelijke resultaat met de kleur waar u voor kiest, kunt u precies zien waar u aan toe bent. Zo weet u wat u van ons kunt verwachten en gaan we voor een soepele samenwerking.

Contact

Bent u benieuwd naar wat Strak Schilderwerken nog meer voor u kan betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord om u te voorzien van advies en informatie.

Wat vinden klanten?

Restaurant Vroeger
17 december 2017
Lees meer

Klassieke villa in Ede
17 december 2017
Lees meer

Vul uw eigen inhoud in.