Spachtelputz

Bent u op zoek naar een sterke en tijdloze afwerking voor uw muren of plafonds? Spachtelputz is een materiaal dat veel wordt gebruikt voor het afwerken van woningen en panden. Het geeft uw woning een stijlvolle afwerking en zorgt voor een makkelijk te onderhouden woning. Onze specialisten kunnen de muren van uw woning of pand afwerken met spachtelputz, voor een optimale bescherming en tijdloze look.

De voordelen van spachtelputz

Spachtelputz wordt vaak gekozen voor het afwerken van muren. Dat is niet voor niets. Het materiaal is een gebonden kunststof wandafwerking, die een korrelstructuur achterlaat op uw wanden. De steenkorrels in de spachtelputz zorgen hiervoor. Vaak kunt u zelf bepalen hoe fijn of grof de korrel moet zijn bij het stuken van uw muur. Spachtelputz is stoot- en boenvast, kleurvast en geschikt voor binnen- en buitenmuren. Daarnaast is het aan te brengen in diverse kleuren. Door te kiezen voor spachtelputz bent u verzekerd van een slimme keuze. Het is een mooie en betaalbare afwerking. U laat spachtelputz aanbrengen door een professionele stucadoor. Strak Schilderwerken kan uw muren voorzien van spachtelputz en zorgt voor een vakkundige afwerking.

Spachtelputz laten aanbrengen door Strak Schilderwerken

Schilders gezocht in Ede? Bij Strak Schilderwerken bent u aan het juiste adres voor het laten stuken van uw muren met spachtelputz. Geef uw muren een strakke en stijlvolle afwerking en kies voor vakmanschap, een klantvriendelijke aanpak en een flexibele werkwijze. Neem direct contact met ons op en maak een afspraak!

Wat vinden klanten?

Restaurant Vroeger
17 december 2017
Lees meer

Klassieke villa in Ede
17 december 2017
Lees meer

Waar helpen wij bij?

Vul uw eigen inhoud in.