Stukadoor gezocht?

Een stenen muur kan snel grauw en donker overkomen. Als u bijvoorbeeld een bakstenen muur in de woonkamer heeft, is dat van grote invloed op de rest van het interieur. Daarom wilt u misschien overgaan tot het stuken van de muur, zodat er een mooie, gladde en witte muur voor in de plaats komt. Voor al het stucwerk binnen- en buitenmuren van uw woning of pand, schakelt u Strak Schilderwerken in.

Specialist in stuken

Een muur stuken is een specialistisch werkje dat u niet zomaar even doet. Er is speciaal materiaal voor nodig en er zijn een aantal voorbereidingen die getroffen moeten worden voordat u er aan begint. Om er zeker van te zijn dat uw muur netjes wordt afgewerkt, is het een goed idee om een stukadoor in te schakelen. Door een stukadoor het werk te laten doen bent u als het goed is zeker van een mooie afwerking. Zeker wanneer u gebruikmaakt van de diensten van Strak Schilderwerken, kunt u rekenen op een betrouwbare en ervaren stukadoor. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het vak en kunnen al uw stucwerk tot een goed einde brengen.

Strak Schilderwerken staat u van begin tot eind bij om de klus goed te laten verlopen. Niet alleen binnenshuis kunnen wij u van dienst zijn, maar ook de buitenmuur stuken behoort tot onze werkzaamheden. Op die manier kunt u bij ons terecht voor al het stucwerk binnen- en buitenshuis. Ook de badkamer stuken en de plafondafwerking verzorgen wij graag.

Tot uw dienst

Bent u benieuwd naar wat Strak Schilderwerken nog meer voor u kan betekenen, of bent u op zoek naar een stukadoor in de omgeving van Ede? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via 06 47402573 of het contactformulier op de website.

Wat vinden klanten?

Restaurant Vroeger
17 december 2017
Lees meer

Klassieke villa in Ede
17 december 2017
Lees meer

Waar helpen wij bij?

Vul uw eigen inhoud in.