Schilder in Wageningen gezocht

Voor een schilder in Wageningen bent u bij Strak Schilderwerken aan het juiste adres. Strak Schilderwerken is namelijk een schildersbedrijf in Wageningen dat naast schilderwerk ook andere diensten voor in en om het huis aanbiedt. Strak kan u helpen bij stucwerk, behangen, spuitwerk, glas zetten en meer.

Klussen in en om het huis

Heeft een klusproject in en om het huis waarvoor u snel vakwerk geleverd wilt krijgen? Een garage die gestukt moet worden, een woonkamer die u met een nieuw kleurtje wilt restylen of nieuwe beglazing in een deur of raamkozijn? Onze experts in Wageningen helpen u graag!

Ons schildersbedrijf in Wageningen

Strak Schilderwerken zit al jaren in het vak en heeft zijn specialisme uitgebreid met andere diensten. Zo kunnen wij u nu helpen bij een totale opknapbeurt van uw huis of ander soort pand. Dat is niet alleen praktisch voor u, omdat u maar contact hoeft te houden met één bedrijf, het zorgt er ook voor dat het werk sneller gebeurd is, zonder dat u daar enig werk aan heeft. U hoeft uzelf niet in allerlei bochten te wringen om alle afspraken op een logische volgorde in te plannen. Dat doen wij voor u!

Wij kunnen u adviseren over de klussen die u gedaan wilt hebben of de diensten die wij aanbieden. De mogelijkheden voor het schilderen of behangen van een muur zijn natuurlijk verschillend. Twijfelt u over de kleur? Dan kunnen we diverse kleuren die u aanspreken in een foto manipuleren, zodat u precies kunt zien hoe de kleur in uw huis staat! Na deze kleuranalyse maken we afspraken en gaan wij zo snel mogelijk aan de slag. Voor vragen en/of een offerte kunt u contact met ons opnemen.

Wat vinden klanten?

Restaurant Vroeger
17 december 2017
Lees meer

Klassieke villa in Ede
17 december 2017
Lees meer

Vul uw eigen inhoud in.