Schilder in Wekerom gezocht

Strak Schilderwerken helpt u graag bij al uw werken in Wekerom, in en om het huis. Doordat wij verschillende diensten aanbieden, kunt u bij ons voor een complete aanpak van uw huis terecht. Als u een schilder in Wekerom zoekt, een stukadoor of een glaszetter: Strak Schilderwerken is er voor u.

Onze diensten

Strak Schilderwerken kan op verschillende ondergronden verf aanbrengen: hout, steen en zelfs metaal. U kunt bij ons terecht voor zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk. Onze schilders bezorgen u altijd een strak geschilderde muur en plafond! Naast binnenschilderwerk en buitenschilderwerk, spuiten wij muren, stuken wij muren, behangen wij en zetten wij glazen in kozijnen en deuren. De experts bij ons in dienst weten ook raad met houtrot, voor het geval dat u houtrotherstel wilt laten plegen.

Natuurlijk kunt u van ons totaalpakket in Wekerom gebruikmaken, maar u kunt ook voor ons kiezen als u alleen schilderwerk gedaan wilt hebben of een muurtje gestukt wilt hebben.

Hoe gaan wij te werk?

Allereerst kunnen wij u technisch advies en kleuradvies geven. Als u twijfelt over de kleur, kunnen wij met een fotomanipulatie diverse kleuren in beeld brengen, zodat u beter kunt inschatten hoe een dergelijke kleur eruit komt te zien in of om uw woning. Vervolgens gaan we aan de slag met ofwel het schilderwerk, de stucwerkzaamheden, behangen, spuiten etc. Het resultaat? Vakwerk!

Heet u na het lezen van de informatie op onze site nog vragen of wilt u een offerte opvragen? Neem dan even contact met ons op!

Wat vinden klanten?

Restaurant Vroeger
17 december 2017
Lees meer

Klassieke villa in Ede
17 december 2017
Lees meer

Vul uw eigen inhoud in.