Binnen schilderen

Strak Schilderwerken is expert op het gebied van binnen schilderen. Alles in een huis, bedrijfspand of ander soort gebouw kunnen wij bij Strak Schilderwerken aanpakken. Wij kunnen daarbij hout beschilderen, maar ook stenen muren en metalen oppervlaktes kunnen wij een kleurtje geven.

Onze uitgebreide schilderservices

Strak Schilderwerken heeft een uitgebreid dienstenpakket voor het schilderen van uw woning of pand. U kunt ons dan ook inhuren voor verschillende mogelijkheden. Zo kunnen wij de kamer verven. Wilt u een nieuw kleurtje in huis? Dan kunt u ons inhuren om één of meerdere muren van uw kamer te schilderen. Met behulp van ons kleuradvies en gemanipuleerde foto met uw gewenste kleuren, weet u zeker dat u de juiste kleur kiest bij uw interieur en indeling! Ook de trap verven behoort tot de mogelijkheden. Een trap verven kan een lastig karwei zijn voor uzelf. Toch is het bij het verven van een trap belangrijk dat dit goed gebeurt. Niets is lelijker dan een trap, waarvan het schilderwerk afbladdert, omdat de trap niet voorbereid is op de verflaag. Wij kunnen u uitgebreid adviseren en het lastige karwei voor u uit handen nemen. Dan bent u zeker van een mooi resultaat.

Een kleurtje of een lakje

Het plafond verven kan lastig zijn. Gelukkig heeft Strak Schilderwerken alle benodigde hulpmiddelen in bezit om dit moeilijke, maar opvallende stukje van uw huis – het plafond – mooi te verven. Een structuurtje eraan geven? Ook dat kan! Kozijnen hebben, zeker aan de buitenkant, veel te verduren. Om houtrot te voorkomen, is de kozijnen tijdig verven van groot belang. Naast alles verven, kunt u ons ook vragen om elementen, zoals een trap, te lakken. Bijvoorbeeld als blijkt na ons gesprekje dat u een gelakte trap of deur mooier vindt of beter past bij uw gebruik dan een geverfd oppervlak. Meer weten? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!


Wat vinden klanten?


Restaurant Vroeger
17 december 2017
Lees meer

Klassieke villa in Ede
17 december 2017
Lees meer

Waar helpen wij u bij?

Vul uw eigen inhoud in.