Houtrot repareren

Schilderen is meer dan alleen deuren en kozijnen voorzien van een nieuwe lik verf. Hout kan namelijk zijn aangetast door houtrot. Dit is een veelvoorkomend probleem, met name bij oudere huizen. Het tijdig constateren van houtrot kan voorkomen dat het een hoop schade aanricht aan uw huis. Daarom zijn wij er. Strak Schilderwerken helpt u op professionele wijze bij het repareren van schade na houtrot. Dankzij onze klantgerichte service en jarenlange ervaring ziet uw houtwerk er binnen de kortste keren weer als nieuw uit.

Houtrot door schimmels

Bij rottend hout zijn schimmels vaak de boosdoener. Deze ontstaan door een te hoog vochtgehalte of slechte ventilatie. Het hout is dan langdurig belast door vocht. Weersinvloeden spelen hierbij vaak een grote rol. Goed schilderwerk is daarom belangrijk ter preventie van houtrot.

Passende en permanente oplossing

Afgebladderd schilderwerk kan een teken zijn van houtrot. Daarom krijgen wij hier dagelijks in ons werk mee te maken. Onze vakmannen zijn experts in het herkennen en repareren van houtrot. Zij inspecteren uw houtwerk grondig en stellen tevens vast wat de oorzaak is van het houtrot. Op die manier kan nieuwe aantasting in de toekomst worden voorkomen. Hoe uw hout er ook uitziet, voor iedere situatie wordt gezocht naar een passende en permanente oplossing.

Goedkoopste oplossing

Het spreekt eigenlijk voor zich, maar houtrot repareren is goedkoper dan vervangen. In veel gevallen is de rest van het hout nog gezond, waardoor het onnodig is om een nieuw kozijn te laten plaatsen. Houtrot herstellen is dus goed voor uw portemonnee. Bovendien helpt u ook het milieu een handje, door te voorkomen dat gezond hout onnodig wordt weggegooid. Wacht daarom niet tot het te laat en neem nu contact met ons op. Voor u het weet, ziet uw kozijn of deur er weer netjes uit en kunt u er jarenlang met een gerust hart van genieten.

Wat vinden klanten?

Restaurant Vroeger
17 december 2017
Lees meer

Klassieke villa in Ede
17 december 2017
Lees meer

Waar helpen wij bij?

Vul uw eigen inhoud in.