pand of woning Sausen?

Na een aantal jaar van woon- en leefplezier in uw woning, bent u misschien uitgekeken op uw interieur of het schilder- of behangwerk op de muur. In dat geval kunt u ervoor kiezen om de binnenmuren opnieuw te sauzen. Sausen is het aanbrengen van een laag latex op de muur. Na het sausen kunt u de muren ook gemakkelijk in een andere kleur verven, maar de witte verf kan al zorgen voor een hoop verfrissing en vernieuwing in uw woning. Alle muren sausen kan echter een hele klus zijn waarbij u misschien wel hulp nodig heeft. Strak Schilderwerken is graag uw partner bij het sauzen van uw woning.

Een frisse blik

Een nieuwe kleur op de muur of ander behang kan zorgen voor een hoop verschil in uw interieur. Helemaal als u na een paar jaar bent uitgekeken op de styling van uw huis, kan andere verf zorgen voor een hele frisse blik op uw woning. De muren verven of het plafond sausen zijn vaak tijdrovende klussen die uw aandacht en concentratie nodig hebben. Misschien heeft u daar zelf geen tijd voor of heeft u niet de benodigde expertise om tot een mooie en strakke afwerking te komen. In dat geval is Strak Schilderwerken u graag van dienst. Van de slaapkamer tot de woonkamer en de plafonds van de keuken tot de badkamer, voor al het sauswerk kunt u bij ons terecht.

Meerdere werkzaamheden

Niet alleen voor de wanden sausen of het verven van de muren bent u bij Strak Schilderwerken aan het juiste adres. Ook voor andere werkzaamheden, zoals stuken, behangen en het aanbrengen van spachtelputz, kunt u ons inschakelen. Wij helpen u graag bij alle schilderwerkzaamheden in en om het huis. Voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Wat vinden klanten?

Restaurant Vroeger
17 december 2017
Lees meer

Klassieke villa in Ede
17 december 2017
Lees meer

Waar helpen wij bij?

Vul uw eigen inhoud in.