Nevelarm spuiten

Om u zo goed en zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Strak Schilderwerken gebruik van de nieuwste technieken. Nevelarm spuiten, een alternatief voor kwast en roller, is hier een goed voorbeeld van. Met deze techniek zijn onze schilders in staat om op een veilige en efficiënte manier mooi schilderwerk af te leveren, zowel binnen- als buitenshuis.

Wat is nevelarm spuiten?

Nevelarm spuiten is een schildertechniek waarbij de spuiter met een spuitpistool verf aanbrengt op bijvoorbeeld wanden of plafonds. Het inademen van nevel kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Daarom maken wij alleen gebruik van nevelarme spuittechniek. Een verantwoorde en snelle manier van verven dus, waardoor we garant kunnen staan voor zowel uw als onze veiligheid. Zo hoeft u niet wekenlang in de rotzooi te zitten en kunt u meteen genieten van het resultaat. Daarnaast is nevelarm spuiten ook gebruiksvriendelijk, omdat er minder afgeplakt hoeft te worden. Dit scheelt meteen in de kosten!

Met de nevelarm spuittechniek transformeren wij ieder onderdeel van uw huis in de door u gewenste kleur, zoals wanden en plafonds. Wij werken met verschillende soorten kwaliteiten verf in iedere kleur. Door gebruik te maken van een nevelarm spuitpistool, wordt de verf gelijkmatig verdeeld over het oppervlak. In tegenstelling tot rollers en kwasten laat deze techniek geen sporen of aanzetten na. Hierdoor ziet het werk er glad en strak uit.

Schilderen met precisie

Bij Strak Schilderwerken kunt u ervan op aan dat het schilderwerk vakkundig en met veel precisie wordt uitgevoerd. De schilders in dienst van ons schildersbedrijf zijn specifiek opgeleid en beschikken over de nodige kennis en ervaring. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er dan ook alles aan om te voldoen aan de wensen van de klant. Alleen als u tevreden bent, zijn wij dat ook. Strak Schilderwerken, voor een strak eindresultaat!

Wat vinden klanten?

Restaurant Vroeger
17 december 2017
Lees meer

Klassieke villa in Ede
17 december 2017
Lees meer

Waar helpen wij bij?

Vul uw eigen inhoud in.