Over ons

Strak Schilderwerken is uw partner op het gebied van schilderwerken, wandafwerking en beglazing. Wilt u uw woning of pand restylen en bent u op zoek naar een flexibele en vakkundige schilder? Strak Schilderwerken is uw schilder in Ede en kan uw woning of pand geheel restylen voor een vernieuwde uitstraling.

Onze diensten

Schilder gezocht? Dan bent u bij Strak Schilderwerken aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in schilderwerk aan uw woning of pand en kunnen zowel binnen als buiten uw muren, kozijnen en plafonds schilderen in de kleur die u wenst. Wij bieden technisch advies en bepalen samen met u de juiste kleuren voor in en om de woning. Met behulp van fotomanipulatie kunt u een indruk krijgen van het eindresultaat. Kleuren worden digitaal toegepast om zo een beter beeld te krijgen. De specialisten van Strak Schilderwerken kunnen verschillende materialen schilderen, waaronder hout, steen en metaal.

Naast schilderwerk biedt Strak Schilderwerken tevens mogelijkheden tot wandafwerking en het leveren en plaatsen van beglazing. Zo kunt u ons inschakelen voor sausenglasvezel behang, behang en zijn wij tevens gespecialiseerd in het repareren van houtrot en nevelarm spuiten. Daarnaast leveren en plaatsen wij enkele en dubbele beglazing in uw woning of pand.

Klantvriendelijk & vakkundig

Strak Schilderwerken kenmerkt zich door een klantvriendelijke aanpak, waarbij goede communicatie centraal staat. Onze vakmannen geven advies en leveren vakwerk tot in de puntjes. Daarbij gaan wij heel flexibel te werk om uw woning geheel naar wens af te leveren. Op zoek naar een winterschilder? Neem dan contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden!

Vul uw eigen inhoud in.