Glaszetter gezocht?

Wilt u een ruit laten plaatsen of vervangen in uw kozijnen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Strak Schilderwerken is namelijk úw partner voor het leveren en plaatsen van enkele en dubbele beglazing. Onze glaszetters zorgen ervoor dat uw woning in een mum van tijd bent voorzien van mooie ruiten.

Enkel of dubbel glas plaatsen?

Op het eerste gezicht ziet u waarschijnlijk niet veel verschillen tussen glassoorten. Iedere ruit is echter anders en verschilt in kwaliteit, functie, dikte en grootte. Denk bijvoorbeeld aan enkel glas, gehard glas, gelaagd glas, gekleurd glas of isolatieglas. Allereerst helpen wij u bij het maken van een weloverwogen keuze voor het type glas dat u laat plaatsen. Samen met u zoeken wij naar de beste en meest voordelige oplossing.

Glas van topkwaliteit

De kwaliteit van een ruit is niet afhankelijk van het glas zelf, maar van de vakman die het plaatst. De glaszetters van Strak Schilderwerken werken accuraat en met oog voor detail. Door hun kennis en ervaring zijn zij in staat om een ruit zo goed mogelijk te plaatsen. Dit is belangrijk voor goede isolatie, zodat u er ook in de winter warmpjes bij zit.

Snelle service

Bij glasschade wil u natuurlijk zo snel mogelijk worden geholpen. Daarom kiest u voor een glaszetter in de buurt. Als professionele glaszetter hebben wij als doel u zo correct en spoedig mogelijk te helpen. Door de ruime ervaring en servicegerichte houding zijn wij in staat om zo snel mogelijk het optimale resultaat te behalen voor onze klanten. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen, want goed werk vereist vakmanschap.

Wat vinden klanten?

Restaurant Vroeger
17 december 2017
Lees meer

Klassieke villa in Ede
17 december 2017
Lees meer

Waar helpen wij bij?

Vul uw eigen inhoud in.